Hej allesammen

Jeg synes lige, at jeg vil sige tak på vores hjemmeside til dem der var med på Mallorca. I gjorde det til en kanon tur for os guider :-), Kurt og jeg selv.

Vi havde en kanon oplevelse både socialt og rundt på alle vores ture. At vi også havde rigtig godt vejr, var jo bare så dejligt.

Til dem som ikke var med, kan vi fortælle at der blev kørt et sted imellem 450 til 650 km. Af højde meter mellem 4000 til 6000. Så vi har altså ikke kun siddet ved poolen. De piger, der var med men som ikke cyklede kan vi fortælle, at de sagtens kunne få tiden til at gå. Det foregik enten ved at besøge diverse markeder eller kulturelle steder i Palma og omegn. Bus forbindelserne er lige ved døren fra hotellet.

Vi var forskånt for uheld – sådan set. Mogens sørgede allerede ved afgang i lufthavnen i Kbh. for at gøre sig opmærksom. Han måtte lige tømme sin cykel kuffert for gas patroner… smiley Lavede et lille forsigtigt styrt under en nedkørsel smiley, og blev væk den sidste dag!! Men ellers gik det meget fint.

Vi, Kurt og jeg håber, at vi til næste år igen kan få en tur på benene.

Venlig hilsen

Anne og Kurt